Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Platdak reparatie

Dakdekkersbedrijf Den Haag

Wordt het eens tijd om het platte dak van uw huis/pand te laten nakijken om te kijken of het dak nog helemaal goed functioneert of kijken of er misschien een onderhoudsbeurt nodig is? Intra Dakwerken is een dakdekkersbedrijf werkzaam in regio Den Haag en kan vrijblijvend naar uw dak komen kijken.

Wij zijn gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden, dus ook in platte daken, en kunnen u het beste advies geven in welke staat het dak nu is en wat er eventueel aan moet gebeuren. Een expert naar het dak te laten komen kijken is wel aan te raden eens in de zoveel tijd.

Het dak moet namelijk veel weer en wind doorstaan en daardoor kan er altijd iets op het dak verschuiven, rotten, breken of iets dergelijks. Wacht dus niet af totdat iets kapot is op het dak, maar laat tijdig zo nu en dan een expert komen kijken naar het dak en laat Intra Dakwerken u het beste advies geven.

 

Dak reparaties

Heeft u een scheur in uw platte dak of moet er een andere reparatie op het dak worden uitgevoerd. Bent u zelf niet gespecialiseerd in daken, dan is het niet verstandig het zelf te repareren met de kans dat het weer terug komt. Het is verstandig om er een gespecialiseerd iemand bij de reparatie te betrekken en dan bent u bij een dakdekkersbedrijf aan het juiste adres.

Intra Dakwerken is een dakdekkersbedrijf die zich heeft gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden waaronder dus ook platdak reparatie. Heeft u op het platte dak een scheur en die scheur veroorzaakt een lekkage binnen in het huis. Dit moet snel en kwalitatief goed gerepareerd worden en dat kan Intra Dakwerken voor u uitvoeren.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Extra Informatie

Dakwerken

Intra Dakwerken kan alle dakwerken voor u uitvoeren, zoals de naam al omschrijft. Heeft u een specialist nodig voor een platdak reparatie, scheur in het dak, verschoven dakpannen etc, daar hebben wij ons in gespecialiseerd.
U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Intra Dakwerken op diverse manier zoals: per mail, via de site of uiteraard telefonisch.

Als het nodig is, en dat is in de meeste gevallen wel, komt Intra Dakwerken naar uw dak kijken en zullen wij u het beste advies geven met welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Als er bijvoorbeeld een platdak reparatie uitgevoerd moet worden zullen wij dit beschrijven in een offerte met de daarbij genoemde kosten. Bij uw akkoord voor de offerte zullen de werkzaamheden in overleg met u zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]