Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Lekkage dak repareren

Dak repareren

Heeft u een lekkage aan het dak van uw huis/ pand? Dat is heel erg vervelend en dat ook zorgen voor veel schade wat ook veel kosten met zich mee brengt. Probeer bij een lekkage zo snel mogelijk actie te ondernemen. Heeft u zelf weinig verstand van daken en weet u niet wat u ermee aan moet?

Dat is helemaal geen probleem, want daar is Intra Dakwerken voor. Intra Dakwerken is een bedrijf wat is gespecialiseerd in alle werkzaamheden wat te maken heeft met daken. Wij hebben medewerkers in dienst die in het bezit zijn van diverse diploma’s en met een ruime werkervaring.

Intra Dakwerken kan ervoor zorgen dat het dak van uw huis / pand wordt gerepareerd en dat de lekkage zal verdwijnen.

Daklekkage

Heeft het dak van uw huis / pand een lekkage? Dan moet er uiteraard snel actie worden genomen om de lekkage te verhelpen om zoveel mogelijk schade te voorkomen. Intra Dakwerken is gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden waaronder ook het verhelpen van daklekkages.

Intra Dakwerken zal naar de situatie komen kijken en u het beste advies geven en eventueel een offerte opstellen, zodat u een keuze kunt maken. Bij uw akkoord zullen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk inplannen.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Extra informatie

Pieker niet en vraag vrijblijvend informatie aan bij Intra Dakwerken. U zal zeker geen spijt krijgen en wij zullen aan al uw wensen en eisen voldoen. Alles is vrijblijvend totdat u akkoord geeft op de offerte. U kunt bij Intra Dakwerken terecht voor alle dakwerkzaamheden.

Een goed onderhouden dak zonder eventuele lekkages is belangrijk voor de levensduur van het dak en bepaald ook mede de waarde van uw huis / pand. Een goed onderhouden dak levert dus uiteindelijk veel meer op. Het zijn even wat kosten om het dak weer als nieuw te vormen, maar levert vervolgens ook allemaal voordelen op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]