Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Dak vervangen kosten

Uw Dak toe aan vervanging?

Is het dak van uw huis/ pand heel erg verouderd en dus veel weer en wind meegemaakt, dan kan het zo zijn dat het dak aan vervanging toe is. Laat een dakdekkersbedrijf Den Haag, naar het dak van uw huis/ pand komen kijken om te kijken wat het beste is om te doen zoals een renovatie of het dak in zijn geheel vervangen.

Intra Dakwerken is een dakdekkersbedrijf werkzaam in regio Den Haag die u het beste advies kan geven en vervolgens ook de dakwerkzaamheden kan uitvoeren van reparatie tot aan geheel vervangen van het dak. Weet u niet wat u het beste moet doen? Neem dan contact op met Intra Dakwerken en wij zullen u het beste advies geven en zullen uiteraard ook mee u mee denken qua uitgaven.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.

Dakwerkzaamheden Den Haag

Intra Dakwerken kan voor alle werkzaamheden uitvoeren wat te maken heeft met het dak van uw huis/ pand. Wij voeren voornamelijk voor dakwerkzaamheden uit in regio Den Haag. Als u ervoor kiest om de dakwerkzaamheden door Intra Dakwerken uit te voeren dan kiest u voor de beste kwaliteit en prijsverhouding. Wij zullen u de beste adviezen geven en waar het kan ook opties waar u uit kunt kiezen. Intra Dakwerken denkt altijd met u mee.

Vrijblijvend offerte / advies

Het is tegenwoordig niet altijd het geval dat een bedrijf vrijblijvend naar de situatie komt kijken, omdat het toch tijd, dus geld kost. Wij, Intra Dakwerken, leveren een geweldige service en dat houdt in dat wij in elke situatie vrijblijvend ernaar komen kijken, dus het kost niet direct geld.

Wij zullen vervolgens het beste advies geven en als u wilt kunnen wij vrijblijvend een offerte naar u toesturen met de opties en de prijsopgave. Als u de dak vervanging kosten wilt weten dan kunnen wij dit weergeven in een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte zullen wij naar uw wensen en eisen zo spoedig mogelijk starten met het uitvoeren van de werkzaamheden.