Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Dakwerken Den Haag

Dakwerkzaamheden

Het uitvoeren van al uw dakwerkzaamheden kunt u uiteraard zelf uitvoeren, maar dit is niet verstandig als u er niet voor heeft geleerd. Het is een vak apart en als er iets fout wordt uitgevoerd kan dit ook grote consequenties hebben in de loop der tijd en brengt dit ook weer kosten met zich mee.

Om dit allemaal te voorkomen is het verstandig om een dakdekkersbedrijf bij al uw dakwerkzaamheden inclusief onderhoud te betrekken. Intra Dakwerken is hiervoor uw juiste partner. Wij zijn gespecialiseerd in alle diverse soorten dakwerkzaamheden. Ook kunnen wij dus onderhoud aan het dak van uw huis/pand uitvoeren.

Alles wat met het dak te maken heeft daarbij kunnen wij u in ondersteunen. Uiteraard als Intra Dakwerken dakwerkzaamheden voor u uitvoert zit daar een prijskaartje aan, maar u heeft dan wel goede service, kwaliteit en garantie.

Dakdekkersbedrijf Den Haag

Intra Dakwerken is het dakdekkersbedrijf die u zoekt en werkzaam is in regio Den Haag. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Alles wat te maken heeft met het dak van uw huis/pand daar kunnen wij u in ondersteunen.

Alle contacten en afspraken zijn allemaal vrijblijvend en Intra Dakwerken geeft uiteraard het beste advies en een indicatie wat het gaat kosten. Pas als u akkoord gaat met de offerte zullen de kosten worden berekend. Als de werkzaamheden die nodig zijn uitgevoerd zijn, dan heeft u uiteraard ook een bepaalde tijd garantie erop.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Extra Informatie

Dakwerken

Voor al uw dakwerken kunt u bij Intra Dakwerken terecht. U kunt aan diverse werkzaamheden denken. Eigenlijk alles wat bij het dak van uw huis/pand komt kijken. Wilt u van de zomer graag een dakkapel laten plaatsen om meer woonruimte te creëren? Dit kan Intra Dakwerken voor u uitvoeren met veel kwaliteit en goede service.

Is het dak toe aan nieuwe dakbedekking zoals dakpannen? Neem direct contact op met Intra Dakwerken en wij zullen naar het dak komen kijken in een korte tijd en direct een offerte voor u opstellen wat het gaat kosten als wij de werkzaamheden voor u uitvoeren inclusief het materiaal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]