Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Dak lek repareren

Laat je dak lek repareren door Intra Dakwerken!
Dak reparatie
Ben je opzoek naar iemand die jou dak kan repareren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Of je nou een een dakrenovatie in gedachte heeft, een dakgoot repareren wilt of een lekkage opsporen moet, het kan allemaal bij ons! Wat kost een nieuw dak? Antwoord op deze en vele andere vragen zal je vinden als u snel verder leest.Wat kost een nieuw dak?
Voor je dak reparatie of een dakrenovatie en voor allerlei andere klussen zoals de dakgoot repareren en talloze andere dingen hebben wij de beste dakdekker gezocht voor onze klanten. Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken zodat er iemand langs kan komen om het dak te komen bekijken of om ideeen te bespreken. En wat kost een dakdekker dan? Als de dakdekker langs komt zal deze een eventuele lekkage opsporen. En kan hij een in overleg een offerte dakpannen vervangen opstellen. Of zullen ze meerdere mogelijkheden geven. Er zal een afspraak gemaakt worden en ze zullen zo snel mogelijk het dak lek repareren.

Wat kost een dakdekker?
Ondanks wij de beste dakdekker gezocht hebben voor ons bedrijf zodat zij jou dak lek repareren , stellen zij een mooie prijs op. Dit is allemaal terug te vinden in de offerte dakpannen vervangen. Zoals je hiervoor gelezen heeft zijn wij te benaderen voor alles dat met het dak te maken heeft. Ook voor een renovatie dakwerken. Voor een renovatie dakwerken kan je ook contact met ons opnemen en zal er een specialist langskomen en alle mogelijkheden bespreken. Zij zullen verder kijken wat er met het dak zal gebeuren en zullen je versteld doen staan van het resultaat! Een dak is een heel belangerijk onderdeel van het huis. Het zorgt voor een groot deel van de uitsraling van een huis en dat moet er natuurlijk wel perfect uitzien. Bij ons hoef je je hier geen zorgen om te maken want wij zullen dit voor je in orde maken en zorgen dat jij en je huisgenoten veilig en warm binnen kan zitten.

Over ons
We blijven trouw aan dezelfde principes waarop ons bedrijf is gebaseerd sinds meer dan 15 jaar geleden. Wij als bedrijf zijn trots op ons resultaat en hebben regelmatig nieuwe projecten. Ook is 98% van onze klanten tevreden over de restultaten die wij leveren en zijn wij ruim 50% sneller dsn andere dakbedrijven en hebben we meer dan 70 gekwalificeerde personeelsleden in dienst.

Hebt je interesse en wil je meer weten? Kijk op verder op onze site of bel gratis met het nummer: 0800 4422 4444.
We zijn geopend van maandag tot vrijdag vanaf 8.00 uur tot 18.00 uur.