Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Dakreparatie

Repareren van het dak

Is het dak van uw huis / pand lek of zit er ergens een gat? Kortom moet het dak van uw huis / pand gerepareerd worden, maar heeft u zelf geen idee hoe u dit moet aanpakken. Het dak is natuurlijk een erg belangrijk onderdeel van uw huis / pand, het beschermd desnoods alles wat er in het huis / pand bevind.

Als er een gat in het dak zit en er komt water doorheen zal dit ook waterschade opleveren en dan bent u nog verder van huis en zullen de kosten ook alleen maar gaan stijgen. Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent. Bent u voor het repareren van uw dak op zoek naar iemand die er verstand van heeft?

Dan bent u aan het juiste adres bij Intra Dakwerken. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle dakwerkzaamheden. Wij hebben medewerkers in dienst met ervaring en met diverse diploma’s in hun bezit.

Dakreparatie Intra Dakwerken

Intra Dakwerken kan al uw dakreparaties uitvoeren. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden, kortom alles wat met het dak van uw huis / pand te maken heeft daar kunt u Intra Dakwerken voor inschakelen. Wilt u graag dat wij de dakreparatie voor u uitvoeren?

Dit kan allemaal en alles is geheel vrijblijvend. Allereerst komen we naar de situatie kijken en zullen u het beste advies geven. We kunnen direct een offerte opstellen als daar behoefte naar is. Pas als u akkoord gaat met de offerte zullen wij de werkzaamheden voor u uitvoeren en u de factuur toesturen.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.

Extra informatie

Onderschat een dakreparatie of dakonderhoud niet. Vergelijk het met een APK keuring die u jaarlijks moet laten uitvoeren voor uw auto. Een dak is een zeer belangrijk onderdeel van een huis/ pand. Het is zeer belangrijk dat het dak dus regelmatig wordt gecontroleerd en eventueel onderhouden moet worden.

Natuurlijk kost dit allemaal geld, maar uiteindelijk zijn er ook veel voordelen. U voorkomt grote schades wat onwijs veel geld kost en de waarde van het huis / pand zal ook stijgen.
Wilt u vrijblijvend een expert naar het dak van uw huis / pand komen laten kijken? Neem contact op met ons, Intra Dakwerken, en wij komen naar de situatie kijken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]