Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Over ons

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op bij het dichtstbijzijnde kantoor of dien een online aanvraag in.

Contact

Onze vestigingen

Laatste Projecten

Author
Intra Dakwerken

Het bedrijf voor al uw dakwerken

Intra Dakwerken biedt een uitstekende service en werkt rechtstreeks samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat projecten extreem snel, op tijd en binnen budget worden opgeleverd.

Contact

Wij, Intra Dakwerken, zijn al jarenland gespecialiseerd in alle werkzaamheden wat te maken heeft met daken. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met het dak van uw huis/ pand. Een goed onderhouden dak is belangrijk voor de levensduur van het dak en bepaald ook mede de waarde van uw huis/ pand. Een goed dak levert dus uiteindelijk veel meer op. Onderhouden van het dak heeft dus alleen maar voordelen.

Onze missie

Werken als team
Werken als team

Werken als een team maakt ons sterk en zorgen we er samen voor dat de werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd.

Contact opnemen
Kwaliteit
Kwaliteit

Moet het dak van uw huis / pand gerepareerd, gerenoveerd of misschien wel vervangen worden, maar bent u niet in staat dit zelf te doen? Dan bent u aan het juiste adres bij Intra Dakwerken.

Contact opnemen
Een echte expert
Een echte expert

Intra Dakwerken kan u ondersteunen met al uw dakwerken. Het maakt niet uit waarvoor u een expert nodig heeft. Intra Dakwerken kan altijd vrijblijvend naar de situatie komen kijken en u de beste adviezen geven.

Contact opnemen

Waarom voor ons kiezen?

Intra Dakwerken is al meer dan een 15 jaar een van de meest ervaren en gerespecteerde dakdekkersbedrijf. Intra Dakwerken heeft de ideeën en visies van onze klanten omgezet in bekroonde projecten.

  • Financiële verantwoordelijkheid voor onze klanten
  • Superieure kwaliteit en vakmanschap
  • Kwaliteit en waarde voor de projecten die we leveren
  • Hoogste normen voor kostenbeheersing
  • Op tijd en op budget
  • Echte focus op klanttevredenheid