Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Dakwerken

Uw dakwerken

Moet het dak van uw huis / pand gerepareerd, gerenoveerd of misschien wel vervangen worden, maar bent u niet in staat dit zelf te doen? Dan bent u aan het juiste adres bij Intra Dakwerken. Het is uiteraard niet verstandig als u zelf geen verstand heeft van daken om de werkzaamheden zelf uit te voeren.

Een dak van uw huis / pand is een heel belangrijk onderdeel. Het is de bescherming van alles wat in het huis / pand aanwezig is. Als het dak van uw huis / pand een gat heeft wat een lekkage veroorzaakt kan alles wat er aanwezig is kapot gaan. Een goed dak is dus een goede investering voor het huis / pand.

Het zal ten slotte ook zijn waarde behouden. Sterker nog, een goed dak zal er voor zorgen dat de waarde van uw huis / pand ook zal stijgen. Het is dus een investering waar u uiteindelijk ook profijt van heeft in alle opzichten.

Dakwerkzaamheden

Intra Dakwerken kan u ondersteunen met al uw dakwerken. Het maakt niet uit waarvoor u een expert nodig heeft. Intra Dakwerken kan altijd vrijblijvend naar de situatie komen kijken en u de beste adviezen geven. Is het een dakreparatie of wil u het gehele dak van uw huis renoveren, alles kan bij Intra Dakwerken.

Wij hebben alleen maar medewerkers in dienst met veel werkervaring en zijn ook in het bezit van diverse opleidingen. Kortom, voor al uw dakwerkzaamheden kan Intra Dakwerken u ondersteunen en/of uitvoeren. Controleren, vernieuwen, onderhouden of vervangen.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Extra informatie

Intra Dakwerken is een bedrijf dat zich dagelijks met diverse soorten dakwerkzaamheden bezig houdt. Wij hebben medewerkers in dienst die in het bezit zijn van diploma’s en veel werkervaring hebben. Als u voor Intra Dakwerken kiest, kiest u dus voor professionals.
Waar moet u aan denken als we het hebben over diverse soorten dakwerkzaamheden. O.a. voeren we de volgende werkzaamheden uit:

– Dakvernieuwing
– Dakonderhoud
– Dakreparatie
– Dakinspectie
– Dakreportages
– Bedekken van dakappel

Noem het maar op en Intra Dakwerken kan veel voor u betekenen en u ondersteunen. Wij kunnen altijd vrijblijvend naar de situatie komen kijken en u het beste advies geven. We kunnen uiteraard vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra u akkoord gaat met de offerte zullen wij afspreken wanneer we zullen beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]