Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Dakdekker Den Haag

Dakbedekking

Ieder dak van een huis / pand heeft dakbedekking nodig. Dit is de bescherming van het dak zelf. Er zijn diverse soorten dakbedekkingen. Ook is het in de loop der jaren eens nodig op de dakbedekking te vernieuwen of eventueel te renoveren. Dakbedekking plaatsen moet goed gebeuren om lekkages en eventueel andere schade te voorkomen.

Daarom is het verstandig de dakbedekking te laten plaatsen door iemand die er verstand van heeft wat het beste is voor het desbetreffende dak. Om dakbedekking te laten renoveren of vernieuwen bent u bij Intra Dakwerken, Den Haag, aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle soorten dakbedekkingen.

Wij zullen allereerst naar het dak van uw huis / pand komen kijken en advies geven welke dakbedekking het beste is voor het dak.

Dakdekker Intra Dakwerken

Intra Dakwerken is de dakdekker die u zoekt in Den Haag. Wij geven u het beste advies en luisteren ook aandachtig naar uw wensen en eisen en wij zullen ook de afgesproken afspraken nakomen.

Bent u al enige tijd op zoek naar een dakdekker omstreken Den Haag? Intra Dakwerken is werkzaam in Den Haag en regio. Wij zijn gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden waaronder ook dakbedekking.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Extra Informatie

Alle medewerkers van Intra Dakwerken hebben jarenlang werkervaring met alle soorten dakwerkzaamheden waar onder ook dakbedekking. Ook zijn zij in het bezit van diverse diploma’s. Ook kunnen wij, Intra Dakwerken, alle soorten materiaal leveren en onderhouden. Denkt u dat het dak van uw huis / pand toe is aan vernieuwing? Wij zullen naar het dak van uw huis / pand komen kijken en u het beste advies geven en als het nodig is kunnen wij het dak vernieuwen / vervangen en eventueel dakbedekking plaatsen.

Alles is allereerst vrijblijvend. Pas als u akkoord gaat met de offerte zullen wij samen met u de werkzaamheden inplannen. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie inwinnen over Intra Dakwerken, wilt u een situatie met ons bespreken en wilt u van ons advies? Dit kan allemaal vrijblijvend. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Per mail, via de site of u kunt altijd op alle werkdagen gratis telefonisch contact met ons opnemen.

dakwerken
dakreparatie
lekkage dak repareren
dakbedekking den haag[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]