Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Dakdekkersbedrijf Den Haag

Dakdekker Den Haag

Bent u op zoek naar een specialist in alle dakwerkzaamheden die u kan ondersteunen en adviseren? Dan bent u bij Intra Dakwerken aan het goede adres. Intra Dakwerken heeft meerdere medewerkers in dienst die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in alle dakwerkzaamheden. Onder dakwerkzaamheden verstaan we alle werkzaamheden die bij het onderhoud / service en vernieuwing van een dak behoren. Met al uw vragen en/of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend terecht bij Intra Dakwerken.

Als u er behoefte aan heeft kunnen wij ook vrijblijvend bij uw langskomen om naar het dak van uw huis/pand te komen kijken. Wij zullen dan direct u advies geven welke onderhoudswerkzaamheden er nodig zijn om het dak weer goed te laten functioneren. Kortom Intra Dakwerken is het Dakdekkersbedrijf Den Haag waar u naar op zoek bent.

 

Dakwerkzaamheden

Intra Dakwerken kan zoals eerder genoemd u ondersteunen en adviseren in alle dakwerkzaamheden. Intra Dakwerken is een dakdekkersbedrijf werkzaam in regio Den Haag. Wij rijden vrijblijvend naar u toe om u het beste advies te geven. Denkt u dat het nodig is dat het dak van uw huis/pand onderhoud nodig heeft?

Wij kunnen u daar het beste en oprecht in adviseren als dakdekkersbedrijf Den Haag. Het dak van uw huis/ pand daar moet eens in de zoveel tijd echt wel eens door een specialist naar gekeken worden. Als u het dak niet goed onderhoud dan kan dit in de loop der jaren veel meer geld gaan kosten wat niet nodig is als u het dak goed onderhoud.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Extra Informatie

Onderhoud van het dak

Een dak onderhouden is erg belangrijk. Een dak moet namelijk tegen ieder weer kunnen zoals: zon, regen, weer, wind en erg lage temperaturen. Zorg er dus goed voor dat u dak goed tegen alle soorten weer bestendig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u er erg veel schade mee krijgen zoals lekkages.

Dit hoeft niet meteen zichtbaar te zijn, maar dit kan ook pas later tevoorschijn komen en dan bent u te laat. Dit zal dan veel meer geld gaan kosten in plaats van dat u regelmatig het dak laat controleren door een dakdekkersbedrijf Den Haag. Wij, Intra Dakwerken, kunnen u hier in ondersteunen. Intra Dakwerken zal vrijblijvend naar de situatie komen kijken en vervolgens u het beste advies geven.

Vervolgens als u dat wilt kunnen wij een offerte opstellen met daarin alle genoemde werkzaamheden met de daarbij behorende prijzen. Als u akkoord gaat met de offerte zal Intra Dakwerken met u overleggen wanneer de werkzaamheden zullen gaan plaatsvinden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]