Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Daklekkage reparatie

Dakdekker Den Haag

Heeft u momenteel een daklekkage en uiteraard moet deze zo snel mogelijk gerepareerd worden om nog meer schade te voorkomen. Het is verstandig om een dakdekkersbedrijf Den Haag hierbij te betrekken. Als u voor Intra Dakwerken kiest dan kiest u voor goede en snelle service en prijs kwaliteitsverhouding. Wij hebben ons in alle soorten dakwerkzaamheden gespecialiseerd.

Daklekkages

Een daklekkage kan bij ieder dak voorkomen. Bij een dak wat nooit onderhouden wordt en nooit naar gekeken wordt door een gespecialiseerd iemand is de kans wel groter op lekkages, maar het kan net zo goed bij een goed onderhouden dak voorkomen. U moet niet vergeten dat een dak de bescherming is van het huis.

 

Een dak moet alle soorten weer doorstaan van heel heet tot heel koud en nat. Een dak lekkage reparatie kunt u uitbesteden aan Intra Dakwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van daken om lekkages tegen te gaan en te voorkomen. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk naar uw dak kijken en u een kostenindicatie geven wat het ongeveer gaat kosten om het dak te laten repareren.

Vrijblijvend advies / offerte aanvragen

U kunt dagelijks vrijblijvend advies vragen aan Intra Dakwerken. Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat werkzaam is in regio Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden die te maken hebben met het dak van uw huis/ pand. Van een nieuw dak plaatsen tot aan een daklekkage reparatie.

Dagelijks kunt u vrijblijvend advies vragen en waarnodig kunnen wij ook zo spoedig mogelijk naar het dak van uw huis/ pand kijken. Wij zullen de beste adviezen geven en soms zijn het ook opties waar u zelf uit kunt kiezen. Ook kunnen wij direct een offerte voor u opstellen die vrijblijvend is totdat u akkoord gaat. Aarzel dus niet een neem contact op met Intra Dakwerken voor al uw dakwerkzaamheden.

Vind u het misschien makkelijk dat wij u even terug bellen?

Vrijblijvende offerte aanvragen of graag een gratis dakinspectie?.

Vul uw wensen in en wij nemen spoedig contact met u op.