Gratis Dakinspectie nodig? Bel dan gratis: 0800 422 4444
BEL GRATIS 0800 422 4444
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za 8:00 - 18:00

HOOFDVESTIGING

Viaductweg 206 2525 LP Den Haag

Dak reparatie

Dak reparaties

Om een dak reparatie te verwezenlijken, zal een dakdekker gezocht moeten worden. Professionele dakdekkers zijn van alle markten thuis. Van een dak lek repareren tot renovatie dakwerken. Ook kan een dakdekker gespecialiseerd zijn in een lekkage opsporen.
Dak lek repareren
Intradakwerken is gespecialiseerd in het opsporen van dak lekkages. Een dak is er voor bedoeld, om je te beschermen tegen regen, wind en kou. Een lekkage kan dus voor een hoop ellende zorgen. Een dak lekkage opsporen is een vak apart. Toch kan, met de benodigde apparatuur, snel de gehele overkapping worden bekeken. Opsporen van lekkage kost wel meer tijd, dan de reparatie zelf. Is het lek gevonden dan kan een snelle dak reparatie worden uitgevoerd. Dakdekkersbedrijf Intradakwerken staat 24 uur per dag paraat om mensen uit de problemen te helpen.
Dakgoot repareren
De dakgoot is een kwetsbare plek voor het krijgen van lekkages. Met een dakgootlekkage loopt het water soms langs de muren. Enorm slecht voor de woning. Er ontstaan al snel vochtproblemen zowel aan de buiten- als binnenmuren. Het is noodzaak, dat de juiste dakdekker gezocht word, om de dakgoot te repareren. Soms zal door storm- of waterschade, de gehele goot moeten worden vervangen. Een dakgoot repareren kan dus in de papieren lopen. Het is daarom verstandig, om regelmatig de dakgoten te onderhouden, dus schoon te maken. Een professionele dakdekker zou eigenlijk, regelmatig je dak- en dakgoten moeten controleren op misschien maar hele kleine scheurtjes. Deze kunnen in de toekomst voor veel problemen zorgen. Tijdige opsporing is dus gewenst.

Dakrenovatie

Is het dak aan vervanging toe? Of kan het dak nog gerenoveerd worden. Het is zinnig om niet te lang te wachten met dakrenovatie. Intradakwerken is zeker géén doorsnee dakdekkersbedrijf, maar zijn een kei in renovatie dakwerken. Specialisten komen langs om je dak te controleren en kunnen een offerte dakpannen vervangen maken. Misschien hoeft er maar een klein gedeelte van het dak vernieuwd te worden.
Wat kost een dakdekker?
Na een gratis dakinspectie zal blijken of er een nieuw dak nodig is of een gedeelte van het dak. Misschien is het nodig dat een groot gedeelte van de dakpannen poreus en kapot zijn en niet meer voldoen aan de eisen. De dakdekker zal een offerte dakpannen vervangen gaan maken.
Je vraagt je natuurlijk ook af, wat kost een dakdekker gemiddeld? Dakdekkersbedrijf Intradakwerken hanteert de normale prijzen. Een dakdekker kost gemiddeld zo’n 45 euro per uur. Een klus als onderhoud dak kost je 35 euro per uur. Een gewone doorsnee klus zal 30 euro gaan kosten en een nieuw dak laten leggen zal uitkomen op 30 à 45 euro per uur.
Wat kost een nieuw dak
Dakdekkersbedrijven krijgen nog wel eens de vraag, wat kost een nieuw dak?
Er zijn natuurlijk verschillende soorten daken. Een dak met dakpannen, maar ook platte daken met dakleer. Het plaatsen van een geheel nieuw dak moet zorgvuldig gebeuren en kost nogal wat tijd. Het oude dak moet worden verwijderd en vervangen worden voor nieuwe dakpannen, dakleer en/of nieuw dakbeschot/isolatie.
Een plat dak zal 75 – 100 euro per vierkante meter gaan kosten. Een hellend dak 75 tot 130 euro. Wil je dakisolatie laten aanbrengen dan ben je gemiddeld extra kwijt 30 – 60 euro per vierkante meter. Het vernieuwen van het dakbeschot zal 90 – 150 euro per vierkante meter gaan kosten.